Matrecept och annat nyttigt ur barndomen

Mat,Tips

Goda REKO-nyheter

21 Sep , 2015, 15.28 Micaela Röman

 

Jag sade det i något skede, att jag kommer att sväva ut mellan varven. Också utsvävningarna ska handla om mat eller annat matnyttigt (förlåt, den var dålig).

Nu är jag i alla fall så väldigt glad! Jag har varit avundsjuk, så avundsjuk på alla Reko-ringar som finns i vårt land. Det har känts som om alla andra har en egen ring i de närmaste faggorna, men att jag varit utan.

Nu blir det ändring på det, nu blir det Reko-ring också i Östnyland! Vi kommer att ha en artikel om det här i morgondagens tidning, men i och med att ni är ni och ni läser det här, så ville jag att ni skulle vara de första som får veta. Östnyländska läsare som vill vara med i den här ringen kan anmäla sig direkt på Facebook, du hittar gruppen här.

Välkomna med!

(Nej, det är inte jag som ordnar, håller i och odlar. Det är betydligt mer kunniga människor som gör det.)

 

,

Läs också

En kommentar

  1. Micaela Röman skriver:

    Här också en länk till den artikel som ingår i dagens Östnyland:

    http://ostnyland.fi/lokalt/2015-09-22/771236/reko-ringen-tar-steget-i-sibbo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *